Home / Uniqprint.nl / Tagged: Naambadges Adviescentrum
Filter op tag:

Posts tagged "Naambadges Adviescentrum"

Doe-het-zelf naambadges ontwerpen: Tips!

Doe-het-zelf naambadges ontwerpen

Bestelt u een starterskit van Uniq Print, dan kunt u uw eigen naambadges ontwerpen. Maar wat moet u doen om professionele en representatieve naambadges voor uw bedrijf te maken? Dat leest u in dit artikel. Zo delen we op deze pagina enkele tips om de mooiste doe-het-zelf naambadges te ontwerpen.

Plaats het logo op een prominente plek

Ieder bedrijf heeft een logo. Dit kan een afbeelding zijn, maar ook de naam van het bedrijf in een specifiek lettertype. Het is belangrijk het logo van uw bedrijf op een prominente plek op uw naambadges te zetten. Het logo van uw bedrijf zorgt namelijk voor herkenbaarheid. Als mensen dit logo zien, weten ze dat het om uw bedrijf gaat.

Daar komt nog bij dat het logo van uw bedrijf voor professionaliteit zorgt. Door het logo van uw organisatie op uw naambadges te zetten, zien deze er direct professioneel en representatief uit.

Zorg voor een goed leesbaar lettertype

Uw naambadges moeten er niet alleen goed uit zien: ze moeten ook goed leesbaar zijn. Naambadges bestellen? Schrijf de namen van uw medewerkers daarom altijd met een lettertype dat iedereen goed kan lezen. Niet alleen van dichtbij, maar ook van enige afstand. Cursieve lettertypes of lettertypes met letters die dicht op elkaar staan, zijn minder geschikt voor uw naambadges. Deze lettertypes zijn simpelweg minder leesbaar.

Bepaal hoe u uw medewerkers wil presenteren

Runt u een formeel bedrijf? Dan kunt u de voornamen en achternamen van uw medewerkers op hun naambadges zetten. Ook kunt u ervoor kiezen de voorletters en achternamen van uw medewerkers op hun naambadges te gebruiken. Wilt u naambadges maken voor uw informele organisatie? Dan zijn de voornamen of voorletters en achternamen van uw medewerkers wat formeel en streng voor uw bedrijf. In dit geval kunt u er beter voor kiezen enkel de voornamen van uw medewerkers op hun naambadges te zetten.

Vraag uzelf af hoe u uw medewerkers wil presenteren. Kies voor een methode die bij uw bedrijf past. Kijk hierbij naar de branche waarin u werkt, maar ook naar de cultuur van uw bedrijf.

Tot slot: neem de tijd

Tot slot is het belangrijk om de tijd te nemen voor het ontwerpen van uw doe-het-zelf naambadges. Professionele en representatieve naambadges heeft u niet binnen enkele minuten gemaakt. Hier doet u altijd wat langer over.

Denkt u dat uw naambadges helemaal af zijn? Print ze dan nog niet, maar controleer eerst de volgende zaken:

 • De namen van uw medewerkers. Kloppen deze allemaal?
 • Het logo op uw naambadges. Is het logo duidelijk in beeld? En is het logo scherp?
 • Het lettertype op uw naambadges. Is dit lettertype goed leesbaar?

Loop de naambadges nog één keer na op eventuele schrijffouten. Als ze helemaal goed zijn, kunt u ze met een gerust hart afdrukken en in elkaar zetten.

Badges drukken met een tekst of bedrijfslogo? Of allebei? Gebruik bovenstaande tips en zet je naambadges effectief in!

Aluminium badges vs. Plastic badges: de voor- en nadelen

Badge met clip en speld vs. Badge met magneet: De voor- en nadelen

Wilt u naambadges aanschaffen voor uw bedrijf? Dan bent u bij Uniq Print aan het juiste adres. Wij verkopen verschillende soorten naambadges, in diverse oplagen. U kunt bij ons naambadges van diverse materialen aanschaffen. Zo kunt u aluminium badges kopen voor uw medewerkers, maar kunt u ook plastic badges aanschaffen voor de werknemers van uw bedrijf.

Weet u niet zo goed welke naambadges u het beste kunt kiezen? Dan vertellen wij u graag meer over onze aluminium- en plastic naambadges op deze pagina. In onderstaande alinea's leest u wat de voor- en nadelen van deze naambadges zijn. Met deze informatie bepaalt u gemakkelijker welke naambadges het beste bij u passen.

De voor- en nadelen van aluminium badges

Veel klanten van Uniq Print kiezen ervoor de aluminium naambadges aan te schaffen. Dit is niet zo vreemd, want deze naambadges hebben diverse voordelen.

 • De naambadges zijn erg stevig en gaan lang mee.
 • De naambadges zien er professioneel uit.
 • De naambadges zijn verkrijgbaar in drie maten.
 • De naambadges zijn gemakkelijk in elkaar te zetten.
 • De naambadges zijn gemakkelijk te bevestigen.

Zoals u ziet, zijn er vele pluspunten. Toch is het goed om te weten dat de aluminium naambadges ook enkele nadelen hebben.

 • De naambadges zijn wat zwaarder dan plastic naambadges.
 • De naambadges zijn duurder dan plastic naambadges.

Bepaal voor uzelf wat u zwaarder vindt wegen: de voordelen van aluminium naambadges of de nadelen van deze badges. Zo komt u er vanzelf achter of deze naambadges wel of niet bij u en uw bedrijf passen.

De voor- en nadelen van plastic badges

Kiest u ervoor plastic badges te laten maken bij Uniq Print, dan profiteert u van enkele voordelen. Deze worden hieronder kort opgesomd.

 • De naambadges zijn gemakkelijk in elkaar te zetten.
 • De naambadges zijn gemakkelijk te bevestigen.
 • De naambadges zijn goedkoop.
 • De naambadges zijn licht.

Het enige nadeel van de plastic naambadges van Uniq Print, is het feit dat deze er wat goedkoper uit zien dan de aluminium naambadges. Daarom vinden veel ondernemers de aluminium naambadges professioneler dan de plastic naambadges. Goed om te weten: de plastic naambadges zien er wat goedkoper uit dan de aluminium naambadges, maar zijn wel van uitstekende kwaliteit. Net zoals bij de aluminium naambadges het geval is, gaan ook deze badges lang mee.

Nieuwsgierig geworden? Bestel een proefbadge

Bent u benieuwd hoe de naambadges van Uniq Print er in het echt uit zien? Bestel dan een proefbadge. Dit doet u eenvoudig en snel op onze website. Om een proefbadge te ontvangen, hoeft u niets te betalen. Ook is het bestellen van een proefbadge altijd geheel vrijblijvend. U zit hierna nergens aan vast.

Wilt u direct aluminium of plastic naambadges bestellen? Dan zit u ook goed op onze website. Geef aan welke badges u wil bestellen en in welk aantal u deze badges wil bestellen. Wij zorgen ervoor dat u uw badges snel in huis heeft.

Waarom naambadges tijdens een evenement?

Waarom naambadges tijdens een evenement?

Gaat u binnenkort naar een zakelijk evenement? Dan is het belangrijk u goed voor te bereiden. Niet alleen door voldoende visitekaartjes te laten drukken, maar ook door naambadges te bestellen. Naambadges kunnen uw deelname aan het event namelijk nog succesvoller maken. Op deze pagina leest u waarom het dragen van naambadges tijdens een event zo waardevol is.

Een professionele uitstraling

Door al uw medewerkers naambadges op te spelden, zorgt u ervoor dat zij er nog professioneler uit zien. Wilt u uw bedrijf zo goed mogelijk presteren op het event? Dan is een professionele uitstraling voor al uw medewerkers erg belangrijk. Daarom is het zeker verstandig om in naambadges te investeren. Badges kopen? Ontvang gratis een sample!

Herkenbaarheid voor uw bedrijf

Daarnaast zorgen naambadges voor herkenbaarheid. Ontwerpt u naambadges met het logo van uw bedrijf, dan kan iedereen zien dat uw medewerkers bij uw bedrijf werken. U zorgt voor een stukje herkenbaarheid en dit is van grote waarde op een zakelijk evenement.

Op een evenement is het soms lastig om te zien welke mensen er bij welke stand horen. Wilt u voorkomen dat uw potentiële klanten uw verkopers voorbij lopen, simpelweg omdat zij niet zien dat deze verkopers bij uw bedrijf horen? Geef uw verkopers dan een naambadge en alle potentiële klanten die op het event aanwezig zijn, zien duidelijk dat zij bij uw bedrijf horen. Zo loopt u geen enkele potentiële klant mis.

Binnenkort een event? Maak uw eigen naambadges

Heeft u op de korte termijn een event op de planning staan? Maak dan uw eigen naambadges met de hulp van Uniq Print en uw medewerkers zien er niet alleen professioneel uit, maar zijn bovendien herkenbaar.

Om uw eigen naambadges te maken, hoeft u enkel onderstaande stappen te volgen:

 • Bestel een starterskit met naambadges op onze website.
 • Gebruik de software in het pakket om uw eigen naambadges te ontwerpen.
 • Print de naambadges uit. Hier heeft u geen speciale printer voor nodig.
 • Zet de naambadges in elkaar. Dit is zo gebeurd, dus u bent nooit lang bezig met assembleren. Ook niet als u tientallen naambadges nodig heeft.

Zelf badges maken? Heeft u over enkele dagen al een evenement? Maakt u zich dan geen zorgen, want wij zorgen ervoor dat u uw naambadges op tijd in huis heeft. Bestelt u uw starterskit met naambadges vandaag nog, dan heeft u deze over 1 of 2 werkdagen al in huis. Nu hoeft u de naambadges enkel nog in elkaar te zetten. 

Uw naambadges hergebruiken

Gaat u regelmatig naar evenementen met uw bedrijf? Dan is het goed om te weten dat u onze naambadges steeds weer opnieuw kunt gebruiken. En neemt u de volgende keer andere medewerkers met u mee? Dan print u de naambadges met de namen van deze medewerkers uit. Nu kunt u deze eenvoudig en snel in de badges van uw vorige evenement doen.