Home / Uniqprint.nl

Naambadge adviescentrum - Uniqprint.nl

5 redenen waarom uw personeel naambadges moet dragen

5 redenen waarom uw personeel naambadges moet dragen

5 redenen waarom uw personeel naambadges moet dragen

Veel ondernemers investeren in naambadges voor hun personeel. Twijfelt u om naambadges aan te schaffen voor al uw medewerkers? Lees dan in dit artikel om welke vijf redenen ook u in naambadges kunt investeren.

1: Uw medewerkers zien er extra professioneel uit

Geeft u uw medewerkers naambadges, dan zien zij er direct professioneler uit. Zeker als uw medewerkers geen bedrijfskleding hoeven te dragen op de werkvloer, doen naambadges veel voor hun uitstraling. Iedere medewerker met een naambadge ziet er representatief uit.

2: Uw medewerkers zijn duidelijk herkenbaar

Draagt uw personeel geen bedrijfskleding? Dan zijn zij niet altijd herkenbaar voor uw klanten, cliënten, patiënten of gasten. Dit is niet handig, want dit betekent dat uw klanten, cliënten, patiënten of gasten niet altijd weten bij wie ze moeten aankloppen met hun vraag, opmerking of probleem. Hier kunt u verandering in brengen door al uw medewerkers allemaal een keurige naambadge te geven. Met een naambadge op de borst is ieder personeelslid duidelijk herkenbaar.

3: Uw medewerkers hebben een uniforme uitstraling

Dragen uw medewerkers bedrijfskleding? Dan hebben zij een uniforme uitstraling. Dragen zij geen bedrijfskleding, dan is er minder uniformiteit binnen het bedrijf. Vindt u een uniforme uitstraling onder uw medewerkers belangrijk, maar wilt u hen niet verplichten bedrijfskleding te dragen? Geef ze dan een naambadge. Als iedere medewerker een naambadge draagt, is er ook sprake van een uniforme uitstraling onder uw personeel. En dit zonder dat u bedrijfskleding in uw bedrijf moet introduceren.

4: Er ontstaat een persoonlijke band tussen medewerker en klant, cliënt, patiënt of gast

Als uw medewerkers badges dragen, kunnen uw klanten, cliënten, patiënten of gasten zien hoe uw medewerkers heten. Weet uw klant, cliënt, patiënt of gast de naam van uw medewerker, dan kan er een persoonlijke band ontstaan. Deze band kan zeker een positieve invloed hebben op uw verkopen, ofwel op uw omzet en winst.

5: U tilt uw bedrijf naar een hoger niveau

Tot slot tilt u uw bedrijf naar een hoger niveau door al uw medewerkers naambadges te geven. Dit is zeker een goede reden om in badges te investeren. En de investering hoeft niet eens groot te zijn, want bij Uniq Print bestelt u uw naambadges al vanaf 1,50 euro per badge.

Conclusie

Bestelt u naambadges voor uw medewerkers, dan profiteert u van de volgende voordelen:

 • Uw medewerkers zien er extra professioneel uit.
 • Uw medewerkers zijn duidelijk herkenbaar.
 • Uw medewerkers hebben een uniforme uitstraling.
 • Er ontstaat een persoonlijke band tussen medewerker en klant, cliënt, patiënt of gast.
 • U tilt uw bedrijf naar een hoger niveau.

Naar onze mening zijn dit vijf goede redenen om alle medewerkers van uw bedrijf een professionele en representatieve naambadge van Uniq Print te geven. U bestelt uw naambadges eenvoudig en snel online. Een goedkope badge kopen was nog nooit zo eenvoudig!

Naambadges kopen: welke soorten naambadges zijn er?

Naambadges kopen: welke soorten naambadges zijn er?

Wilt u naambadges bestellen bij Uniq Print? Dan moet u eerst bepalen wat voor soort naambadges u wil kopen. Wij verkopen namelijk verschillende soorten badges.

Alle badges die wij verkopen, hebben zo hun eigen voor- en nadelen. In dit artikel leest u welke badges u bij Uniq Print kunt kopen en welke plus- en minpunten deze badges hebben.

Aluminium naambadges

Ten eerste kunt u aluminium naambadges bestellen bij Uniq Print. Deze naambadges zijn van uitstekende kwaliteit, maar zijn wel iets prijziger dan plastic naambadges.

Voordelen:

 • De naambadges hebben een luxe uitstraling.
 • De naambadges zijn extra sterk.
 • De naambadges hebben een lange levensduur.
 • De naambadges zijn verkrijgbaar in drie maten.

Nadelen:

 • De naambadges zijn duurder dan plastic naambadges.

Plastic naambadges

Onze plastic naambadges worden ook wel panorama naambadges genoemd. Dit komt door de iets gebogen vorm van de naambadges. De naambadges zijn voordeliger, maar zien er wel professioneel en representatief uit.

Voordelen:

 • De naambadges zijn extra goedkoop.
 • De naambadges hebben een professionele en representatieve uitstraling.

Nadelen:

 • De naambadges zijn minder stijlvol dan aluminium naambadges.
 • De naambadges zijn verkrijgbaar in één maat.
 • De naambadges zijn minder sterk dan aluminium naambadges.

Naambadges met magneet

Als u naambadges bestelt bij Uniq Print, kunt u niet alleen kiezen van welke materiaalsoort deze badges gemaakt moeten zijn. U kunt ook zelf kiezen hoe u de badges op uw kleding wil bevestigen. Onze naambadges met magneet worden veel verkocht.

Voordelen:

 • De naambadges beschadigen uw kleding niet.
 • De naambadges blijven goed zitten.
 • De naambadges zijn gemakkelijk en snel te bevestigen.

Nadelen:

 • De naambadges zijn duurder dan badges met speld en clip.
 • De naambadges kunnen op één manier bevestigd worden. Ze hebben enkel een magneet.

Naambadges met speld en clip

Koopt u liever geen magneet badge? Dan kunt u badges met speld en clip aanschaffen. Ook deze badges worden veel verkocht in onze online shop. Dit komt niet alleen omdat ze zo voordelig zijn, maar ook omdat ze gemakkelijk en snel bevestigd kunnen worden aan uw kleding.

Voordelen:

 • De naambadges hebben twee bevestigingsmogelijkheden, namelijk speld en clip.
 • De naambadges zijn voordeliger dan de badges met magneet.
 • U kunt de naambadges gemakkelijk bevestigen en verwijderen.

Nadelen:

 • De speld van de naambadge kan uw kleding beschadigen.
 • De naambadges zijn niet geschikt voor ieder kledingstuk.

Welke naambadges kopen?

Weeg bovenstaande voor- en nadelen tegen elkaar af en u weet direct welke naambadges het beste bij uw wensen, eisen en verwachtingen aansluiten. Deze naambadges kunt u direct bestellen in onze online shop en daarna kunt u zelf de badge maken met behulp van onze software.

De voordelen van herbruikbare naambadges

De voordelen van herbruikbare naambadges

Alle naambadges die Uniq Print verkoopt, zijn herbruikbaar. Dit betekent dat u onze naambadges niet één keer kunt gebruiken, maar meerdere keren kunt verstrekken. Heeft u medewerker X een naambadge gegeven en gaat hij of zij weg? Dan gaat zijn of haar naambadge niet verloren, want u kunt deze badge gewoon opnieuw gebruiken voor de vervanger of vervangster van medewerker X.

Onze herbruikbare naambadges zijn erg populair. Dit is niet voor niets het geval. Bestelt u onze herbruikbare naambadges, dan profiteert u namelijk van diverse voordelen. Deze pluspunten beschrijven we kort in dit artikel.

Voordeel #1: u bespaart geld

Gebruikt u geen herbruikbare naambadges binnen uw bedrijf, dan moet u steeds nieuwe badges bestellen als er een nieuw personeelslid aangenomen wordt. Ook als deze persoon een oud personeelslid vervangt. Dit betekent dat u keer op keer nieuwe naambadges moet bestellen, ofwel een nieuwe investering moet doen. Gebruikt u herbruikbare naambadges, dan hoeft u in feite slechts één keer een bestelling te plaatsen. Dit betekent dat u minder hoeft te investeren. Met herbruikbare naambadges bespaart u op de lange termijn een hoop geld.

Heeft uw bedrijf een hoog personeelsverloop? Dan bespaart u veel geld door herbruikbare naambadges te bestellen. Iedere keer als er iemand weg gaat en er weer iemand nieuws aangenomen wordt, gebruikt u gewoon de bestaande naambadge van uw ex-medewerker.

Voordeel #2: u hoeft niet op uw nieuwe naambadges te wachten

Kunt u uw oude naambadges opnieuw gebruiken, dan hoeft u geen nieuwe badges te bestellen. Dit betekent dat u niet afhankelijk bent van de levering van uw nieuwe badges door Uniq Print. U kunt uw nieuwe naambadge direct ontwerpen, in elkaar zetten en in gebruik nemen.

Goed om te weten: Uniq Print levert uw naambadges al binnen 1 tot maximaal 2 werkdagen. Onze levertijd is dus zeker niet lang, maar toch is het een voordeel te noemen dat u uw herbruikbare naambadges van Uniq Print direct kunt ontwerpen, maken en gebruiken.

Voordeel #3: u gebruikt duurzame naambadges binnen uw bedrijf

Tot slot zijn herbruikbare naambadges beter voor het milieu dan naambadges die u slechts één keer kunt gebruiken. Vindt u het belangrijk om een duurzame organisatie te runnen? Dan kunt u niet zonder herbruikbare naambadges. De naambadges die u niet kunt hergebruiken, zijn niet goed voor het milieu. Voor ondernemers die zich bezig houden met Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen zijn onze herbruikbare naambadges dan ook erg interessant.

De voordelen op een rij

Kortom, bestelt u onze herbruikbare naambadges, dan profiteert u van de volgende voordelen.

 • U bespaart geld.
 • U hoeft niet op uw nieuwe naambadges te wachten.
 • U gebruikt duurzame naambadges.

Wilt u direct van deze voordelen profiteren? Bestel dan een naambadge pakket in onze online shop en u kunt uw herbruikbare naambadges direct ontwerpen, in elkaar zetten en in gebruik nemen. Bekijk ook eens de naambadge magneet.