Home / Uniqprint.nl / Tagged: Geen categorie
Filter op tag:

Posts tagged "Geen categorie"

Naambadges met magneet: stijlvol en praktisch

Naambadge met magneet
Er zijn naambadges in veel verschillende soorten, maten en uitvoeringen. Je kunt kiezen voor ronde, vierkante of rechthoekige naambadges. Je hebt grote naambadges, die vooral handig zijn in de zorg, kleine naambadges die vooral in kantoren gebruikt worden en allerlei variaties daar tussenin. En er zijn verschillende bevestigingsmethoden: van de standaard speldjes tot bevestiging met handige magneten. Vooral deze laatste naambadges, die bevestigd worden met magneten, zijn stijlvol en praktisch!

Standaard speldjes

Zoals gezegd zijn er verschillende bevestigingsmethoden, elk met zijn eigen voor- en nadelen. De standaard bevestigingsmethode is door middel van een speldje. Dit is handig, want de naambadge raakt daardoor nooit kwijt. Toch kan het in sommige bedrijven een gevaarlijke methode zijn, bijvoorbeeld als er wordt gewerkt met machines. Wanneer de naambadge ergens achter blijft haken, zit je vast en kan een gevaarlijke situatie ontstaan. Verder zijn ook steeds minder mensen in kantoorpanden blij met de speldjes, omdat er kleine gaatjes in de kleren ontstaan. Zeker wanneer er vaak gebruik wordt gemaakt van naambadges is dit een nadeel. De speldjes kunnen op langere termijn de kleding zichtbaar beschadigen. Dat is natuurlijk zonde, zeker als je werkt op een kantoor waar de werknemers in een keurig maatpak op hun werk verschijnen.

Naambadges met magneet

De naambadges van Uniq Print zijn voorzien van stevige magneten in plaats van speldjes. Het voorste deel van de naambadge bevat een magneet en het achterste deel ook. Door het achterste deel achter het kledingstuk (bijvoorbeeld het jaspand) te doen en het voorste deel aan de andere kant van het kledingstuk ertegen te houden, klikken de magneten aan elkaar vast. De magneten zijn zo sterk dat ze ook door de stof heen stevig aan elkaar hechten. De naambadge kan na gebruik gewoon worden los geklikt, maar blijft gedurende de dag netjes op zijn plaats zitten. Een groot voordeel: de naambadges laten geen beschadigingen in de kleding achter. Daarnaast is dit veiliger op de werkvloer: blijft de naambadge bijvoorbeeld hangen in een machine, dan raakt de naambadge los en ontstaat er geen gevaarlijke situatie.

Herbruikbaarheid en levensduur

Naambadges die met speldjes worden vastgezet hebben waak een vrij korte levensduur. Het speldje raakt beschadigd of buigt niet meer goed, of het komt los van de naambadge. Dit probleem heb je met de magneten niet. De magneten blijven jarenlang sterk en zorgen dat de naambadge een lange levensduur heeft. Dit is vooral een voordeel wanneer je gebruik maakt van herbruikbare naambadges. Deze naambadges kun je naar wens veranderen. Wanneer het tijd wordt voor andere tekst op de naambadge, of een ander logo, kun je dat eenvoudig aanpassen. De naambadges met magneet zijn niet alleen stijlvol, praktisch en veilig, maar ook nog eens duurzaam! Zowel voor de bedrijfswerkvloer als op kantoor zijn naambadges met magneet praktisch. Ze zorgen niet alleen voor veiligheid, maar ook voor onbeschadigde kleding. Jouw kleding raakt niet steeds vol met kleine gaatjes door de speldjes die erdoor gestoken worden! De naambadges met magneet zijn mooi elegant vormgegeven en passen bij elke situatie. Zo kunnen ze worden gebruikt in kantoren, in de thuiszorg of op beurzen. In elke situatie is een naambadge met magneet stijlvol en praktisch.

Naambordjes effectief inzetten bij beurzen

Netwerk badges
Een beurs is de ideale plaats om jouw bedrijf, instelling of stichting te promoten. Je wilt dan ook zo goed mogelijk voor de dag komen. Je moet zorgen voor een goede beursstand en geschikt beursmateriaal zoals flyers, posters, pennen enzovoorts. Daarnaast hangt het succes van een beurs af van de opstelling van je medewerkers tijdens de beurs: hoe gedragen ze zich en hoe verlopen de gesprekken met potentiële klanten? Een naambadge is een absoluut onmisbaar item tijdens een beurs of congres: hiermee kan jouw medewerker gemakkelijker contact leggen met bezoekers en vice versa.

Bedrijf en beurs

Als bedrijf verschijn je vast weleens op een beurs. Of je die nu zelf organiseert of niet: een beurs is een goede plaats om je bedrijf meer bekendheid te geven. Op een beurs komen geïnteresseerden naar jouw bedrijf toe om te kijken wat jullie precies voor diensten of producten leveren. Daarom moet alles er spic en span uitzien. Je kunt niet aankomen in je oude werkkleren of in je overall. Maar wil je echt alles eruit halen wat erin zit, dan moet je ook denken aan de details. Staat alles netjes, wordt jouw product of dienst zo voordelig mogelijk getoond en is iedereen die jouw bedrijf vertegenwoordigd duidelijk herkenbaar? Naambadges dragen hier veel aan bij, omdat potentiële klanten en bezoekers jouw medewerkers duidelijk kunnen herkennen.

Herkenbaarheid

Wanneer je als geïnteresseerde over een beurs wandelt, is het heel praktisch wanneer je weet wie je moet aanspreken als je meer wilt weten. Het is ook prettig om te zien hoe een promotor heet, zodat je er sneller een ‘klik’ mee hebt. In plaats van “de man in het grijze pak” zie je bijvoorbeeld “Nico Hoekman”. Dat geeft meteen een heel ander gevoel. De promotor komt persoonlijker over doordat je weet hoe hij heet en het is makkelijker om hem aan te spreken. Een naambadge maakt de drempel dus minder hoog. Met dat in het achterhoofd, is het als bedrijf dus van groot belang dat je gebruikt maakt van goede naambadges. Zo zijn jouw werknemers duidelijk herkenbaar en ziet iedereen meteen met wie ze te maken hebben.

Stijl en logo

Uiteraard is het fijn als ook jouw bedrijfslogo op de naambadges prijkt. Dit kun je eenvoudig realiseren wanneer je kiest voor de herbruikbare naambadges van Uniq Print. Deze naambadges zijn heel gemakkelijk aan te passen aan de situatie. De badges kunnen eenvoudig worden aangepast voor andere personen, andere logo’s enzovoorts. Met het speciale software programma geef jij je badges in een handomdraai een prachtige look die past bij de situatie. De naambadges zien er altijd professioneel uit en geven jouw personeel een goede uitstraling waar je klanten mee kunt winnen. Door herbruikbare naambadges te kiezen, verdien je de investering heel snel terug en heb je meteen een professionele uitstraling.

Naambordjes en -badges gebruiken

Het gebruik van passende naambordjes op de tafel van een stand of naambadges voor op kleding moet goed worden aangepakt. Een papieren of kartonnen kaartje kan ook worden gebruikt, maar is veel minder professioneel dan een keurige doorzichtige luxe naambadge. Je kunt de badge bevestigen met een speld, maar ook magneten of clipjes zijn een praktische bevestigingsmethode. Wil je graag de badge uitproberen tijdens een beurs? Dan kun je ook een proefbadge bestellen. Wees hier kritisch op en pas hem zo nodig nog aan: een goede uitstraling is de sleutel tot succes!