Home / De Naambadge - Hoe werkt het?

Naambadge Ontwerpen

Via de bijgeleverde badge design cloud software kunt u snel en makkelijk nieuwe badges ontwerpen en printen. Hiervoor is geen technische kennis en weinig tijd vereist, doordat de software met wizards werkt. Deze begeleiden u stap voor stap door het ontwerpproces.

Excel bestanden importeren, meerdere designs tegelijk printen… het is allemaal mogelijk.

Naambadge software

Naambadge Printen

Druk uw badge ontwerp gemakkelijk via onze software, op de printbladen via uw eigen printer. Aangezien de labels zijn voorzien van een trekstip, kunt u deze gemakkelijk van het blad afhalen en in de badge leggen. Deze zijn beschikbaar voor zowel inkjet als laserprinters.

Ander voordeel is dat u per label kan drukken en het blad hierdoor geheel kan benutten. In de software kunt u het labelnummer aangeven, vanwaar geprint moet worden.

Labelvellen naambadge

Naambadge Assembleren

Het assembleren van de badge gaat zeer makkelijk door door de 4 onderdelen tegen elkaar aan te drukken. Moet de naam of functie worden aangepast? Klik op beide zijkanten en het geheel klikt uit elkaar, waardoor u het label kan vervangen.

De badges zijn dus zeer geschikt voor wedergebruik, terwijl het oogt alsof het een geheel is.

herbruikbare naambadges

Naambadge met Magneet, Speld of Clip

Er kan gekozen worden uit magneten, spelden of clips. Deze zijn allen ontwikkeld met als uitgangspunt om beschadiging aan uw kleding zoveel mogelijk te voorkomen. De magneet wordt verreweg het meest gekozen, aangezien deze geschikt is voor bijna alle functies.

Echter, wanneer de functie zeer veel fysieke arbeid behelst of mensen een pacemaker dragen, adviseren wij een speld of een clip. Twijfelt u? Vraag dan nu een monster aan en ervaar het zelf.

Naambadge bevestigingen

Verkopen jullie ook naambadges met magneet?

Ja, de magneet wordt het meest gekozen, aangezien deze geschikt is voor bijna alle doeleinde. Ander voordeel is dat kleding geen/minimale beschadiging oploopt t.o.v. spelden of clips.
Echter, wanneer de functie veel fysieke arbeid behelst of mensen een pacemaker dragen, adviseren wij een speld of een clip.

Zijn de badges herbruikbaar?

Hoe maak ik de badges?