Home / Uniqprint.nl / Naambadges met magneet: stijlvol en praktisch
Naambadge met magneet

Naambadges met magneet: stijlvol en praktisch

Er zijn naambadges in veel verschillende soorten, maten en uitvoeringen. Je kunt kiezen voor ronde, vierkante of rechthoekige naambadges. Je hebt grote naambadges, die vooral handig zijn in de zorg, kleine naambadges die vooral in kantoren gebruikt worden en allerlei variaties daar tussenin. En er zijn verschillende bevestigingsmethoden: van de standaard speldjes tot bevestiging met handige magneten. Vooral deze laatste naambadges, die bevestigd worden met magneten, zijn stijlvol en praktisch!

Standaard speldjes

Zoals gezegd zijn er verschillende bevestigingsmethoden, elk met zijn eigen voor- en nadelen. De standaard bevestigingsmethode is door middel van een speldje. Dit is handig, want de naambadge raakt daardoor nooit kwijt. Toch kan het in sommige bedrijven een gevaarlijke methode zijn, bijvoorbeeld als er wordt gewerkt met machines. Wanneer de naambadge ergens achter blijft haken, zit je vast en kan een gevaarlijke situatie ontstaan. Verder zijn ook steeds minder mensen in kantoorpanden blij met de speldjes, omdat er kleine gaatjes in de kleren ontstaan. Zeker wanneer er vaak gebruik wordt gemaakt van naambadges is dit een nadeel. De speldjes kunnen op langere termijn de kleding zichtbaar beschadigen. Dat is natuurlijk zonde, zeker als je werkt op een kantoor waar de werknemers in een keurig maatpak op hun werk verschijnen.

Naambadges met magneet

De naambadges van Uniq Print zijn voorzien van stevige magneten in plaats van speldjes. Het voorste deel van de naambadge bevat een magneet en het achterste deel ook. Door het achterste deel achter het kledingstuk (bijvoorbeeld het jaspand) te doen en het voorste deel aan de andere kant van het kledingstuk ertegen te houden, klikken de magneten aan elkaar vast. De magneten zijn zo sterk dat ze ook door de stof heen stevig aan elkaar hechten. De naambadge kan na gebruik gewoon worden los geklikt, maar blijft gedurende de dag netjes op zijn plaats zitten. Een groot voordeel: de naambadges laten geen beschadigingen in de kleding achter. Daarnaast is dit veiliger op de werkvloer: blijft de naambadge bijvoorbeeld hangen in een machine, dan raakt de naambadge los en ontstaat er geen gevaarlijke situatie.

Herbruikbaarheid en levensduur

Naambadges die met speldjes worden vastgezet hebben waak een vrij korte levensduur. Het speldje raakt beschadigd of buigt niet meer goed, of het komt los van de naambadge. Dit probleem heb je met de magneten niet. De magneten blijven jarenlang sterk en zorgen dat de naambadge een lange levensduur heeft. Dit is vooral een voordeel wanneer je gebruik maakt van herbruikbare naambadges. Deze naambadges kun je naar wens veranderen. Wanneer het tijd wordt voor andere tekst op de naambadge, of een ander logo, kun je dat eenvoudig aanpassen. De naambadges met magneet zijn niet alleen stijlvol, praktisch en veilig, maar ook nog eens duurzaam! Zowel voor de bedrijfswerkvloer als op kantoor zijn naambadges met magneet praktisch. Ze zorgen niet alleen voor veiligheid, maar ook voor onbeschadigde kleding. Jouw kleding raakt niet steeds vol met kleine gaatjes door de speldjes die erdoor gestoken worden! De naambadges met magneet zijn mooi elegant vormgegeven en passen bij elke situatie. Zo kunnen ze worden gebruikt in kantoren, in de thuiszorg of op beurzen. In elke situatie is een naambadge met magneet stijlvol en praktisch.