Home / Uniqprint.nl / Waarom naambadges tijdens een evenement?
Waarom naambadges tijdens een evenement?

Waarom naambadges tijdens een evenement?

Gaat u binnenkort naar een zakelijk evenement? Dan is het belangrijk u goed voor te bereiden. Niet alleen door voldoende visitekaartjes te laten drukken, maar ook door naambadges te bestellen. Naambadges kunnen uw deelname aan het event namelijk nog succesvoller maken. Op deze pagina leest u waarom het dragen van naambadges tijdens een event zo waardevol is.

Een professionele uitstraling

Door al uw medewerkers naambadges op te spelden, zorgt u ervoor dat zij er nog professioneler uit zien. Wilt u uw bedrijf zo goed mogelijk presteren op het event? Dan is een professionele uitstraling voor al uw medewerkers erg belangrijk. Daarom is het zeker verstandig om in naambadges te investeren. Badges kopen? Ontvang gratis een sample!

Herkenbaarheid voor uw bedrijf

Daarnaast zorgen naambadges voor herkenbaarheid. Ontwerpt u naambadges met het logo van uw bedrijf, dan kan iedereen zien dat uw medewerkers bij uw bedrijf werken. U zorgt voor een stukje herkenbaarheid en dit is van grote waarde op een zakelijk evenement.

Op een evenement is het soms lastig om te zien welke mensen er bij welke stand horen. Wilt u voorkomen dat uw potentiële klanten uw verkopers voorbij lopen, simpelweg omdat zij niet zien dat deze verkopers bij uw bedrijf horen? Geef uw verkopers dan een naambadge en alle potentiële klanten die op het event aanwezig zijn, zien duidelijk dat zij bij uw bedrijf horen. Zo loopt u geen enkele potentiële klant mis.

Binnenkort een event? Maak uw eigen naambadges

Heeft u op de korte termijn een event op de planning staan? Maak dan uw eigen naambadges met de hulp van Uniq Print en uw medewerkers zien er niet alleen professioneel uit, maar zijn bovendien herkenbaar.

Om uw eigen naambadges te maken, hoeft u enkel onderstaande stappen te volgen:

  • Bestel een starterskit met naambadges op onze website.
  • Gebruik de software in het pakket om uw eigen naambadges te ontwerpen.
  • Print de naambadges uit. Hier heeft u geen speciale printer voor nodig.
  • Zet de naambadges in elkaar. Dit is zo gebeurd, dus u bent nooit lang bezig met assembleren. Ook niet als u tientallen naambadges nodig heeft.

Zelf badges maken? Heeft u over enkele dagen al een evenement? Maakt u zich dan geen zorgen, want wij zorgen ervoor dat u uw naambadges op tijd in huis heeft. Bestelt u uw starterskit met naambadges vandaag nog, dan heeft u deze over 1 of 2 werkdagen al in huis. Nu hoeft u de naambadges enkel nog in elkaar te zetten. 

Uw naambadges hergebruiken

Gaat u regelmatig naar evenementen met uw bedrijf? Dan is het goed om te weten dat u onze naambadges steeds weer opnieuw kunt gebruiken. En neemt u de volgende keer andere medewerkers met u mee? Dan print u de naambadges met de namen van deze medewerkers uit. Nu kunt u deze eenvoudig en snel in de badges van uw vorige evenement doen.