Home / Uniqprint.nl / Badge met clip en speld vs. Badge met magneet: de voor- en nadelen
Aluminium badges vs. Plastic badges: De voor- en nadelen

Badge met clip en speld vs. Badge met magneet: de voor- en nadelen

Uniq Print verkoopt vele verschillende naambadges. U kunt bij ons een badge met clip en speld aanschaffen, maar u kunt ook badges met magneten kopen voor uw bedrijf. Wilt u naambadges kopen voor uw bedrijf, maar weet u niet zo goed welke badges u het beste aan kunt schaffen? Lees dan snel verder, want op deze pagina leest u niet alleen wat de voor- en nadelen van de naambadges met clip en speld zijn, maar ook wat de plus- en minpunten van de naambadges met magneet zijn.

De voor- en nadelen van badges met clip en speld

Veel van onze klanten kiezen ervoor naambadges met clip en speld aan te schaffen. Dit is niet voor niets het geval. Deze badges hebben namelijk diverse voordelen.

De belangrijkste pluspunten van de badges met clip en speld, zijn de volgende:

  • U kunt de badges op twee manieren bevestigen. Gebruikt u de speld liever niet? Dan kunt u de clip gebruiken om de badge te bevestigen aan uw kleding. Andersom is dit ook mogelijk.
  • U kunt ervoor kiezen de badge extra goed vast te maken aan uw kleding door beide bevestigingsmethoden te gebruiken.
  • U kunt de badges gemakkelijk en snel bevestigen. Beide bevestigingsmethoden zijn erg gebruiksvriendelijk.

Het enige nadeel van een badge met clip en speld, is het feit dat de clip van de badge een gat maakt in uw kleding. Wilt u geen gat prikken in uw kleding, dan kunt u echter gewoon de clip gebruiken om de badge aan uw kleding te bevestigen. In feite speelt dit minpunt dan ook geen grote rol.

Badges kopen bij Uniq Print = Gratis sample bij bestelling!

De voor- en nadelen van badges met magneet

Ook de badges met magneet worden goed verkocht. Net zoals bij de badges met clip en speld het geval is, hebben ook deze naambadges enkele voordelen.

De belangrijkste voordelen van de badges met magneet, zijn de volgende:

  • U hoeft geen gat in uw kleding te maken om een badge met magneet te bevestigen.
  • De naambadge is geschikt voor bijna alle functies en bijna alle kleding.
  • U kunt de badge met magneet zonder enige moeite en snel bevestigen.

Het enige nadeel van de badges met magneet, is dat deze iets duurder zijn dan de badges met clip en speld. Hier staat wel tegenover dat u uw kleding niet beschadigt als u een badge met magneet draagt. Veel mensen vinden dit belangrijk en schaffen daarom met plezier de iets duurdere badges met magneet aan.

Badges met clip en speld of badges met magneet?

Naambadges maken en twijfelt u nog steeds welke naambadges u moet kopen voor uw bedrijf? Neem bovenstaande voor- en nadelen dan nog eens goed door. Weeg de voor- en nadelen tegen elkaar af en u komt er vanzelf achter welke naambadge het beste bij uw bedrijf past. Deze badges kunt u direct in het gewenste aantal bestellen. Dit doet u eenvoudig en snel in onze online shop.