Home / Uniqprint.nl / Aluminium badges vs. Plastic badges: de voor- en nadelen
Badge met clip en speld vs. Badge met magneet: De voor- en nadelen

Aluminium badges vs. Plastic badges: de voor- en nadelen

Wilt u naambadges aanschaffen voor uw bedrijf? Dan bent u bij Uniq Print aan het juiste adres. Wij verkopen verschillende soorten naambadges, in diverse oplagen. U kunt bij ons naambadges van diverse materialen aanschaffen. Zo kunt u aluminium badges kopen voor uw medewerkers, maar kunt u ook plastic badges aanschaffen voor de werknemers van uw bedrijf.

Weet u niet zo goed welke naambadges u het beste kunt kiezen? Dan vertellen wij u graag meer over onze aluminium- en plastic naambadges op deze pagina. In onderstaande alinea's leest u wat de voor- en nadelen van deze naambadges zijn. Met deze informatie bepaalt u gemakkelijker welke naambadges het beste bij u passen.

De voor- en nadelen van aluminium badges

Veel klanten van Uniq Print kiezen ervoor de aluminium naambadges aan te schaffen. Dit is niet zo vreemd, want deze naambadges hebben diverse voordelen.

 • De naambadges zijn erg stevig en gaan lang mee.
 • De naambadges zien er professioneel uit.
 • De naambadges zijn verkrijgbaar in drie maten.
 • De naambadges zijn gemakkelijk in elkaar te zetten.
 • De naambadges zijn gemakkelijk te bevestigen.

Zoals u ziet, zijn er vele pluspunten. Toch is het goed om te weten dat de aluminium naambadges ook enkele nadelen hebben.

 • De naambadges zijn wat zwaarder dan plastic naambadges.
 • De naambadges zijn duurder dan plastic naambadges.

Bepaal voor uzelf wat u zwaarder vindt wegen: de voordelen van aluminium naambadges of de nadelen van deze badges. Zo komt u er vanzelf achter of deze naambadges wel of niet bij u en uw bedrijf passen.

De voor- en nadelen van plastic badges

Kiest u ervoor plastic badges te laten maken bij Uniq Print, dan profiteert u van enkele voordelen. Deze worden hieronder kort opgesomd.

 • De naambadges zijn gemakkelijk in elkaar te zetten.
 • De naambadges zijn gemakkelijk te bevestigen.
 • De naambadges zijn goedkoop.
 • De naambadges zijn licht.

Het enige nadeel van de plastic naambadges van Uniq Print, is het feit dat deze er wat goedkoper uit zien dan de aluminium naambadges. Daarom vinden veel ondernemers de aluminium naambadges professioneler dan de plastic naambadges. Goed om te weten: de plastic naambadges zien er wat goedkoper uit dan de aluminium naambadges, maar zijn wel van uitstekende kwaliteit. Net zoals bij de aluminium naambadges het geval is, gaan ook deze badges lang mee.

Nieuwsgierig geworden? Bestel een proefbadge

Bent u benieuwd hoe de naambadges van Uniq Print er in het echt uit zien? Bestel dan een proefbadge. Dit doet u eenvoudig en snel op onze website. Om een proefbadge te ontvangen, hoeft u niets te betalen. Ook is het bestellen van een proefbadge altijd geheel vrijblijvend. U zit hierna nergens aan vast.

Wilt u direct aluminium of plastic naambadges bestellen? Dan zit u ook goed op onze website. Geef aan welke badges u wil bestellen en in welk aantal u deze badges wil bestellen. Wij zorgen ervoor dat u uw badges snel in huis heeft.