Home / Veelgestelde vragen
Op deze pagina kunnen de antwoorden vinden op de vaakst voorkomende vragen. Mocht uw vraag er onverhoopt niet tussen staan, kunt u ons altijd mailen. [toggle title="Ontwerp van badge wordt niet op de juiste positie geprint."] Optie 1: Controleer of u het juiste formaat heeft geselecteerd in de software. Rechtsonder in uw scherm staan twee letter die de code van het door u geselecteerde formaat weergeven. Controleer of deze code ook op uw printbladen wordt weergeven. Indien dit niet het geval is, moet u een nieuw ontwerp aanmaken via de design wizard, waar u het juiste formaat kan selecteren. Optie 2: Gebruik de handmatige papierinvoer Probeer de handmatige invoer, aangezien hier de plastic printbladen gemakkelijker kunnen worden opgenomen door de printer.

Optie 3: Pas de printwaarde aan

Via File --> Print alignment---> Advanced kunt u de positie van het printen handmatig aanpassen via het wijzigen van de waardes. Zo kunt u de badges meer omhoog, omlaag, naar links of naar rechts laten printen. Wij adviseren wel om na het aanpassen eerst op een normaal A4 te printen, welke u dan op het printblad kunt leggen om te controleren of de waardes juist zijn. Let op: Selecteer in dit scherm ook het juiste formaat papier. Peel-off sheets zijn de bladen die zijn voorzien van zwarte trekstrippen aan de zijkanten.

Overzicht welke waardes, welke afstanden aanpassen.

[/toggle]

[toggle title="Waar staat mijn activatiecode?"] Wanneer de software vraagt naar uw activatie code, klikt u op "Activate" of in de oude versie "Activate Online". Hierna voert u het serie nummer in van uw software die staat weergeven op de cd envelope.    

---->

    Wanneer het online activeren faalt, kunt u ons bellen op  0031 (0)10 26 010 16. Wij hebben dan uw serienummer en PIN code nodig om u verder te helpen.

[/toggle]

[toggle title="Mijn logo wordt niet geprint."]

Ga naar het scherm "Name Badge Design and klik op File --> open en selecteer het template waar uw logo of afbeelding van moet worden geprint (indien het template nog niet geopend was). Dubbel klik op het logo/afbeelding en vink het vakje van "Print to Printer" aan. Sla hierna het template opnieuw op en open deze in het "Data Entry" scherm. Het makkelijkste doet u dit, door te klikken op File --> new. [/toggle] [toggle title="Ik kan maar 1 badge per keer printen."] U werkt waarschijnlijk vanuit het "Name Badge Design" scherm, waar u moet werken in het "Date Entry" scherm. Ga naar "Window" --> "Data Entry" om de namen voor uw badges in te voeren en allemaal te printen. U kunt ook "Data Entry" selecteren via het icoon in de werkbalk. [/toggle] [toggle title="Er staat Number of activations exceeded."] Elke NamePrint Graphics software komt met vier licenties, in het geval dat u de software moet herinstalleren of overstapt naar een nieuwe computer. Wanneer u de onderstaande afbeelding ziet, betekent dat u alle licenties heeft verbruikt. Op een nieuwe licentie aan te vragen, kunt u ons bereiken op info@uniqprint.nl. [/toggle] [toggle title="Zijn de badges geschikt voor wedergebruik en recycling?"] Ja de badges zijn 100% geschikt voor wedergebruik en recycling. [/toggle]