Hone / Rechthoekige naambadges

Rechthoekige naambadges vergemakkelijken contact

Wie kent ze niet? Die rechthoekige naambadges waar namen en functies op vermeld staan, inclusief een herkenbaar logo. Deze naamplaatjes voor uw personeel scheppen vertrouwen en vergemakkelijkt het leggen van een eerste contact.

Shop Naambadges

Herbruikbare Rechthoekige Naambadges

Uniq Print houdt zich al jaren bezig met het ontwikkelen en aanbieden van rechthoekige naambadges. En voor onze klanten is er nu een systeem waarmee zij naamplaatjes eenvoudig zelf kunnen maken.

Voor het maken van uw eigen ovalen of rechthoekige naambadges bestelt u eenmalig alle benodigde onderdelen. Zo zijn er de zilver- of goudkleurige achtergrondplaatjes, de bevestigingsmaterialen, de lenscovers en software waarmee u zelf de transparante sheets bedrukt. U kunt bijvoorbeeld kiezen voor naambadges met magneet, speld, draaiclip of pocket insert. Door de productie in eigen hand te houden past u de naambadges eenvoudig aan op uw bedrijfsidentiteit en kunt u de naamplaatjes vaker gebruiken.

Naamplaatjes personeel

Het succes van Uniq Print

De uiterst herkenbare en opvallende rechthoekige naambadges van Uniq Print worden met veel plezier gedragen door onder andere de medewerkers van Albert Heijn, van van der Valk, van Saturn en van het MCA ziekenhuis uit Alkmaar. Een naambadge van Uniq Print is een uitstekende basis voor een prettige samenwerking.

Naamplaatjes personeel