Home / Aluminium naambadge

Aluminium badge met logo

Uniq Print houdt zich al jaren bezig met het leveren van praktische, zelf te maken, verwisselbare naambadges. Door de eenmalige aanschaf van alle onderdelen en de bijbehorende software, waarmee u de gewenste tekst en uw logo kunt uitprinten, maakt u elke aluminium badge voortaan zelf.

Shop Naambadges

Rechthoekige aluminium Naambadges

U kunt kiezen voor rechthoekige naambadges in verschillende maten. Een aluminium badge van Uniq Print geeft uw personeel een professionele uitstraling, herkenbaarheid, en daardoor ook een grotere klantvriendelijkheid.

aluminium naambadges

De verschillende benodigdheden

Om een logo badge zelf te kunnen maken is een aantal ingrediënten nodig: de insert sheet, waarop de naam en het logo komen te staan, de software, waarmee de naam en het logo gedrukt kunnen worden, de bevestiging, om de badge te kunnen opspelden, en natuurlijk de achtergrond van aluminium. De badge kan meerdere keren worden hergebruikt, zonder iets van zijn kwaliteit te verliezen.

Naambadge benodigdheden

Onze Klanten

Onze aluminium logo badges zijn uitermate geschikt voor organisaties waarbij presentatie, service en klantgerichtheid centraal staan. Denk daarbij aan hotels en aan beurzen, maar ook aan de gezondheidzorg en de detailhandel. Klanten die reeds gebruik maken van deze handige badges zijn bijvoorbeeld Albert Heijn, Van Der Valk hotels, Saturn en het MCA ziekenhuis uit Alkmaar. U kunt direct online het starterspakket voor het ontwerpen en produceren van een naamplaatje bestellen. Neem contact met ons op wanneer u nog verdere vragen heeft.

naambadges

Verkopen jullie ook naambadges met magneet?

Ja, de magneet wordt het meest gekozen, aangezien deze geschikt is voor bijna alle doeleinde. Ander voordeel is dat kleding geen/minimale beschadiging oploopt t.o.v. spelden of clips.
Echter, wanneer de functie veel fysieke arbeid behelst of mensen een pacemaker dragen, adviseren wij een speld of een clip.

Zijn de badges herbruikbaar?

Hoe maak ik de badges?