De naambadge

Onze naambadges zijn
  • herbruikbaar.
  • zelf te ontwerpen.
  • te bedrukken met eigen printer.
  • met magneet.
  • of met speld.
  • of met clips.
  • in zilver of goudkleurig.

Ontwerp
Print
Klik
en Klaar!

Ontvang tot 20% korting via onze starterspakketten!


Naambadge Ontwerpen

Via de bijgeleverde design software kunt u snel en makkelijk nieuwe badges ontwerpen en printen. Hiervoor is geen technische kennis en weinig tijd vereist, doordat de software met wizards werkt. Deze begeleiden u stap voor stap door het ontwerpproces.

Excel bestanden importeren, meerdere designs tegelijk printen… het is allemaal mogelijk. Wilt de software eerst uitproberen? Klik dan hier en selecteer A4, medium en de gewenste taal.

Vraag vrijblijvende offerte aan
Nameprint Graphics

Printblad

Naambadge Printen Via Uw Eigen Printer

Druk uw badge ontwerp gemakkelijk via onze software, op de printbladen via uw eigen printer. Aangezien de labels zijn voorzien van een trekstip, kunt u deze gemakkelijk van het blad afhalen en in de badge leggen. Deze zijn beschikbaar voor zowel inkjet als laserprinters.

Ander voordeel is dat u per label kan drukken en het blad hierdoor geheel kan benutten. In de software kunt u het labelnummer aangeven, vanwaar geprint moet worden.

Ga naar shop

Naambadge Assembleren

Het assembleren van de badge gaat zeer makkelijk door door de 4 onderdelen tegen elkaar aan te drukken. Moet de naam of functie worden aangepast? Klik op beide zijkanten en het geheel klikt uit elkaar, waardoor u het label kan vervangen.

De badges zijn dus zeer geschikt voor wedergebruik, terwijl het oogt alsof het een geheel is.

Vraag vrijblijvende offerte aan
Herbruikbare naambadges

Namensschilder mit Nadel

Naambadge Met Magneet, Speld of Clip

Er kan gekozen worden uit magneten, spelden of clips. Deze zijn allen ontwikkeld met als uitgangspunt om beschadiging aan uw kleding zoveel mogelijk te voorkomen. De magneet wordt verreweg het meest gekozen, aangezien deze geschikt is voor bijna alle functies.

Echter, wanneer de functie zeer veel fysieke arbeid behelst of mensen een pacemaker dragen, adviseren wij een speld of een clip. Twijfelt u? Vraag dan nu een monster aan en ervaar het zelf.

Bekijk de starterspakketten

Uniq Print heeft verschillende naambadge formaten

Overzicht naambadge formaten

Vraag een vrijblijvende offerte aan!