Home / Uniqprint.nl / Hoe presenteert u uzelf op een beurs? 4 tips
Hoe presenteert u uzelf op een beurs? 4 tips

Hoe presenteert u uzelf op een beurs? 4 tips

Gaat u binnenkort naar een beurs en wilt u zo veel mogelijk uit uw aanwezigheid op dit event halen? Dan is het erg belangrijk om uzelf goed te presenteren. In dit artikel krijgt u vier handige tips voor de beste presentatie op een beurs.

Draag nette en representatieve kleding

Het is uiterst belangrijk u professioneel, netjes en representatief te kleden op de beurs. U hoeft geen driedelig pak of mantelpakje te dragen, maar uw outfit moet wel zakelijk zijn. Bepaalde kledingstukken kunt u dan ook beter thuis laten. Denk hierbij aan casual truien, spijkerbroeken met gaten, t-shirts met gekke teksten, afgetrapte sneakers en zomerse sandalen. Ook beschadigde kleding, kledingstukken met vervaagde kleuren en uitgelubberde kleding zonder pasvorm kunt u beter niet aantrekken.

Poets uw schoenen

Uw kleding moet er goed uit zien, maar ook uw schoenen zijn belangrijk. Draagt u nette en representatieve kleding, maar heeft u hier wel lelijke, onprofessionele of kapotte schoenen onder? Dan ziet u er alsnog niet professioneel, netjes en representatief uit. Maak uw outfit dan ook altijd af met een mooi paar nette schoenen, zonder enige beschadigingen. Poets de schoenen goed op en u ziet er geweldig uit: van top tot teen.

Steek tijd in uw persoonlijke verzorging

Een mooie huid, een goed kapsel en een strak getrimde baard zijn erg belangrijk. Steek daarom voldoende tijd in uw persoonlijke verzorging. Hoe beter u uzelf verzorgt, des te beter u eruit ziet. En omdat mensen graag zaken doen met mensen die er verzorgd en goed uit zien, is dit erg belangrijk.

Tip voor vrouwen die make-up willen dragen: gebruik niet te veel en niet te zware make-up. Een zakelijke look is erg belangrijk en met een grote hoeveelheid zware make-up komt u misschien iets te feestelijk voor de dag.

Vergeet de naambadge niet

Tot slot kunt u uw outfit de 'finishing touch' geven met een naambadge op de borst. Een naambadge maakt uw outfit niet alleen professioneler en representatiever, maar is bovendien erg handig in gesprekken. Bent u bang dat mensen uw naam vergeten? Dan kunt u een visitekaartje geven, maar uw naambadge zorgt er ook voor dat al uw gesprekspartners uw naam zullen onthouden.

U kunt uw badge bij Uniq Print bestellen. De naambadges van Uniq Print zijn van hoge kwaliteit, zien er uiterst professioneel uit en zijn bovendien erg goedkoop. En omdat Uniq Print meerdere soorten naambadges verkoopt, kunt u helemaal zelf kiezen welke naambadge u wil dragen op uw beurs. Dit kan een metalen naambadge zijn, maar ook een plastic naambadge. U kunt ook zelf uw naambadge maken met behulp van onze eenvoudige software. Ook kunt u zelf kiezen hoe u uw naambadge wil bevestigen: met een speld, met een clip of met een magneet.

Bent u benieuwd hoe de naambadges van Uniq Print er in het echt uit zien? Bestel dan een gratis proefbadge via de website.