Ik heb kort geleden badges bij jullie besteld en wij zijn hier erg tevreden over het concept achter de naambadges en de uitstraling!

A. Valkengoed, Rabobank Barneveld-Voorthuizen

Uitstekende kwaliteit product, snelle levering, prettige service

Media Markt-Saturn

Wij zijn zeer tevreden, gemakkelijk in gebruik en toch een professionele uitstraling.

P. van Dijk, Holland-America Line

Uniqprint, is snel , servicegericht en levert kwaliteit! Een spoedbestelling geplaatst en binnen 2 dagen hadden we de badges in huis! Om ons uit de brand te helpen kreeg ik 10 badges al met naam voorzien toegestuurd. Wij kunnen niets anders zeggen dat we tot zover zeer tevreden zijn!

D. Hermsen, Santander

De badges bevallen goed volgens onze managers.

W. Bax, Van der Valk Hotels

Bedankt Uniq Print voor de snelle levering! Op de beurs krijgen we allemaal complimentjes!

M. Bakker, Dinnissen Solutions BV.

Ik ben erg tevreden over de badges. Ze zien er netjes uit, blijven goed zitten, zijn makkelijk aan te maken. We hebben echt een goede keuze gemaakt!

M. van Bergen, GGZ Eindhoven

Voor de vakbeurs facilitair hadden wij naambadges besteld bij een andere leverancier, die bij levering niet de juiste kleuren bezaten. Wij zijn toen gaan Googlen voor een alternatief en kwamen zodoende uit bij Uniq Print. Zij hebben binnen 4 uur alles geregeld, men is zelfs naar de beurs komen rijden om de kant en klare badges af te leveren. En niet onbelangrijk: deze waren wel goed van kleur en erg fijn in gebruik. Kortom, prima service

L. Oudijn, Hago Facility services

Wij kregen tijdens een beurs zeer positieve reacties over de badges. Men dacht namelijk dat de namen ingegraveerd waren. Het ziet er zeer goed en professioneel uit!

T. Verhoeven, Management Drives

De naambadges zijn echt geweldig, ze zijn mooi en ze zijn sterk super!

J. Heres, Albert Heijn Assen

De (zelfgemaakte) badges zien er zeer professioneel uit en met magneten hoef je ook niet bang te zijn voor beschadiging van kleding. De nieuwe insert bladen zijn helemaal super in vergelijking met de oude. Een aanrader voor iedereen die badges gebruikt. Ze zijn zeer eenvoudig te maken met de bijgeleverde software.

J. Wisselink, Ecotrans

Wij zijn zeer postitief over de naambadges van Uniq Print die wij gebruiken in ons hotel op Curacao. Ze zien er mooi en verzorgt uit en het is makkelijk om ze te ontwerken en in elkaar te zetten.

E. Bussemaker, Boase Luxery Resort Curacao

Onze naambadges zijn een geslaagd project! Handig én stijlvol, prima dus!

H. Hellinckx, OLV Ziekenhuis (België)

I have referred Uniq Print to our “sister-hotel” in Ascona and gave my recommendations to show my appreciation for the product. The new sheet with the “peel-of”system is really much better than the old one. The software is simple to use, printer alignment hasn’t been working fine from the start…anyway after the some help from Uniq Print it’s working correctly.

M. Alcover,  Tschuggen Hotel Group (Zwitserland)

De naambadges zijn erg mooi geworden en we krijgen alleen maar positieve reactie’s van onze klanten! Zeker een opwaardering van de uitstraling van ons personeel.

J. Hoezen, Marskramer

Wij hebben in het kader van “herkenbaarheid medewerkers” gekozen voor het systeem van Uniq print. Het gebruiksgemak en de uitstraling hebben de weerstanden tegen gebruik van naambadges zeker helpen reduceren.

G. van Winsum, GGnet

Wij krijgen veel positieve reacties op deze kwaliteit naambadges van onze klanten. Het sluit goed aan waar wij voor staan ” kwaliteit en service voor een betaalbare prijs”.

R. Markestijn, Albert Heijn Krimpen a/d Ijssel

Ik ben uiterst tevreden over de naambadges die wij via jullie hebben besteld voor onze 3 congressen gehouden vorig jaar in Ahoy. De service was perfect!

E. Elmzoon, SSVV