Referenties

E. Elmzoon

HR

Ik ben uiterst tevreden over de naambadges die wij via jullie hebben besteld voor onze 3 congressen gehouden vorig jaar in Ahoy. De service was perfect!

 
GGnet

G. van Winsum

HR

Wij hebben in het kader van “herkenbaarheid medewerkers” gekozen voor het systeem van Uniq print. Het gebruiksgemak en de uitstraling hebben de weerstanden tegen gebruik van naambadges zeker helpen reduceren.

 

M. Alcover

HR

I have referred Uniq Print to our “sister-hotel” in Ascona and gave my recommendations to show my appreciation for the product. The new sheet with the “peel-of”system is really much better than the old one. The software is simple to use, printer alignment hasn’t been working fine from the start…anyway […]

 
OLV Ziekenhuis (België)

H. Hellinckx

Facility manager

Onze naambadges zijn een geslaagd project! Handig én stijlvol, prima dus!

 
Boase Luxery Resort Curacao

E. Bussemaker

F&B Manager

Wij zijn zeer postitief over de naambadges van Uniq Print die wij gebruiken in ons hotel op Curacao. Ze zien er mooi en verzorgt uit en het is makkelijk om ze te ontwerken en in elkaar te zetten.

 
Ecotrans

J. Wisselink

Sales

De (zelfgemaakte) badges zien er zeer professioneel uit en met magneten hoef je ook niet bang te zijn voor beschadiging van kleding. De nieuwe insert bladen zijn helemaal super in vergelijking met de oude. Een aanrader voor iedereen die badges gebruikt. Ze zijn zeer eenvoudig te maken met de bijgeleverde […]

 
Albert Heijn

J. Heres

Manager

De naambadges zijn echt geweldig, ze zijn mooi en ze zijn sterk super!

 

T. Verhoeven

Sales

Wij kregen tijdens een beurs zeer positieve reacties over de badges. Men dacht namelijk dat de namen ingegraveerd waren. Het ziet er zeer goed en professioneel uit!

 
Hago Facility services

L. Oudijn

Facility Manager

Voor de vakbeurs facilitair hadden wij naambadges besteld bij een andere leverancier, die bij levering niet de juiste kleuren bezaten. Wij zijn toen gaan Googlen voor een alternatief en kwamen zodoende uit bij Uniq Print. Zij hebben binnen 4 uur alles geregeld, men is zelfs naar de beurs komen rijden […]

 
Dinnissen Solutions BV

M. Bakker

Sales

Bedankt Uniq Print voor de snelle levering! Op de beurs krijgen we allemaal complimentjes!

 
Van der Valk Hotels

W. Bax

HR

De badges bevallen goed volgens onze managers.

 
Media Markt-Saturn

Sales

Uitstekende kwaliteit product, snelle levering, prettige service

 
Rabobank

A. Valkengoed

HR

Ik heb kort geleden badges bij jullie besteld en wij zijn hier erg tevreden over het concept achter de naambadges en de uitstraling!

 
GGZ Eindhoven

M. van Bergen

HR

Ik ben erg tevreden over de badges. Ze zien er netjes uit, blijven goed zitten, zijn makkelijk aan te maken. We hebben echt een goede keuze gemaakt!

 
Holland-America Line

P. van Dijk

HR

Wij zijn zeer tevreden, gemakkelijk in gebruik en toch een professionele uitstraling.